BINNENKORT VAN START: MASTERCLASS BEELDVERHAAL

In deze masterclass leer je een beeldverhaal maken rondom een specifiek thema. De cursus richt zich op het ontwikkelen en uitwerken van een idée voor een beeldverhaal, maar leert je tevens hoe je verhaal vervolgens aan te bieden aan krant/tijdschrift/etc. Hoe kom je tot een werkbaar plan en hoe vertaal je je idée naar de ‘markt’? Daarnaast wordt er gewerkt met korte praktijkopdrachten waar een beroep wordt gedaan op je improvisatietalent en je vermogen snel beslissingen te nemen. Er wordt gewerkt met een kleine groep deelnemers zodat er veel tijd is om elkaars werk te bespreken en van elkaar te leren.

Deze Masterclass is bedoeld voor de serieuze amateur met professionele ambitities en/of de beginnende beroepsfotograaf. Naast de lesdagen zelf, is het de bedoeling dat je je eigen tijd gebruikt om aan je beeldverhaal te werken.

Duur: 3 dagdelen van 10-17.00 ⎪Data: 12 okt., 19 okt. en 2 nov. 2013 ⎪Waar: Keizerrijk 44 in Amsterdam (vlak achter de Dam) ⎪Kosten: € 270

This article was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow comments with the RSS feed for this post.Post a Comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>