partners // links

www.beeldzaken.com
Mijn andere site, waarop mijn opdrachtsfotografie wordt getoond.

En plannen om te trouwen of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan ook eens op mijn site voor journalistieke bruidsfotografie:
http://bijzonderebruidsreportages.nl/

www.prospektor.org
Prospektor is een journa­listiek productiebureau, opgericht door Eefje Blankevoort en Arnold van Bruggen. Met Eefje Blankevoort samen maakte ik de Vluchtelingenjackpot.

www.fotodok.org
FOTODOK is een initiatief voor documentaire fotografie met internationale ambities uit Utrecht. FOTODOK produceerde het educatieve programma en de tentoonstellingen van de Vluchtelingenjackpot.

www.hollandse-hoogte.nl
Hollandse Hoogte is een Nederlands fotobureau dat beeldmateriaal van  fotojournalisten en fotografen vertegenwoordigt.

www.visum-reportagen.de
Visum is een Duits fotobureau dat beeldmateriaal van fotojournalisten en fotografen vertegenwoordigt. 

www.theemptyquarter.com
The Empty Quarter is een galerie uit Dubai gericht op fine art fotografie.

www.incontextproducties.nl
inContext Producties is het bedrijf van journalist en filmmaker Nadine van Loon. Met Nadine heb ik oa samengewerkt vanuit Marokko en later Amsterdam. Sinds kort werken we ook samen aan korte films in documentaire stijl.

www.thefotofactory.nl
FOTOfactory is een particulier opleidingsinstituut voor fotografie in Amsterdam. Hier geef ik tweedejaars studenten de module documentaire fotografie.

www.acf-web.nl
Het Amsterdams Centrum voor Fotografie biedt worskhops en masterclasses voor de beginnende en gevorderde fotograaf en organiseert tentoonstellingen. Hier geef ik worskhops journalistieke verslaglegging.

www.crea.uva.nl/zomer.php
CREA is het cultureel studentencentrum van de UvA en HvA. In de zomer worden er weekcursussen georganiseerd, van digitale media tot beeldend en van theater tot fotografie. Hier geef ik jaarlijks de twee-weekse cursus fotojournalistiek.